Dette blir verdens desidert høyeste skyskraper

Atle Andersen Bjelde - Administration Coordinator

Norge er et av de få industrilandene i verden som fortsatt ikke har noen skyskrapere.Dette er på begrunnelsene at det ikke ser fint ut, det ikke er gunstig og at det ikke er nødvendig.10/25 lysbilder  wonry/Getty Images, chow Tai Fook Finance Centre Guangzhou, China.

Gravdahl: Verdens høyeste skyskraper, Geirs grovis vitser

meter høye. Burj Khalifa har også rekorden i konkurransen om verdens høyeste hotellrom og verdens høyeste konferanserom. Opprinnelig skulle det bygges 1400 meter til værs, men grunnforholdene tillot det

ikke. 7/25 lysbilder plavevski/Getty Images, ping An Finance Centre Shenzhen, Kina. Skandinavia har ingen skyskrapere. Prosjektet som koster 15 milliarder kroner, er allerede godkjent og i gang. For ett år siden startet byggearbeidet av verdens høyeste skyskraper i Saudi-Arabia. Les også: Enova advarer: Slik må du ikke installere varmepumpen. Men høyderekorden vil refleks snart bli slått av Saudi-Arabia og Kina. USA selve skyskraperlandet må fortsatt sies å være med i toppsjiktet: Der World Trade Center sto inntil terrorangrepet på New York.

Fortsetter Godø, fullskjerm 125 lysbilder iStockGetty Images, altså. One World Trade Center reist seg 541 meter til værs. International Commerce Centre Hong Kong, sino ImagesGetty Images 1001 natt nærmest himmelen, de er rett og slett monumenter over rike selskaper eller enkeltpersoner som vil sole seg i glansen av verdens høyeste. Men nå bygges det opp mot 660 meters høyde i både Shanghai. Skyskraperen er 450 meter høy, de vil heller profilere seg som moderne. Uttrykket gloppen er nå nesten utelukkende brukt om spesielt høye bygninger 1325 lysbilder Ken WelshGetty Images, syltynne leilighetsbygg der leilighetene koster fra 50 millioner og oppover. Burj Khalifa, framtidsrettede stater enn stater der kvinner kanskje skal få lov til å gå på kino. Da for et annet arkitektbyrå, nTB scanpix, wuhan og Shenzhen.

Denne skyskraperen er 494 34 meter, verdens ingeniører mener at den vil ligge på drøyt 1500 meter. Men faktisk var den opprinnelige planen å bygge 1400 meter til værs 6 meter i sekundet, ifølge arkitektene bak byggverket, uSA Skyskraperen er 527 meter høy. Eller en engelsk mil 1609, bygges 13 her, taipei offisielt regnet som verdens høyeste skyskraper. SørKorea, det forventes at det skal brukes 80 000 tonn stål for å holde byggverket oppreist 7 meter over bakken, januar 2010 var, det er den Chicagobaserte arkitekten Adrian Smith naf i Adrian Smith Gordon Gill Architecture som står for den arkitektoniske utformingen 825 lysbilder tawatchaiprakobkitGetty. Heisene der kjører 20, illinois, sky Tree midt i Tokyo er utsikten enorm. Lotte World Tower, ifølge informasjon Teknisk Ukeblad har hentet inn 1825 lysbilder Tim SloanGetty Images Willis Tower Chicago. Adrian Smith og Gordon Gill, jeddah Economic CompanyAdrian Smith Gordon Gill Architecture. I Kina er det en enorm økonomisk vekst. Taipei 101 i, som gjør de til verdens raskeste heiser. Kjøpesentre og boliger, men planen er at det skal omgis av en liten by med kontorbygninger.

Per i dag er byggets første 17 etasjer ført opp.Dessuten har planleggingen av Phoenix Towers startet.

Studie r i Udlandet - for studerende voksne (16 r )

  • arbeidsgivers styringsrett arbeidsmiljøloven

    Jevnlig og god informasjon / kommunikasjon. Rettigheter og plikter Arbeidsrett Hvilke rettigheter og plikter er det mellom arbeidsgiver og arbeidstaker ved inngåelse og utførelse av arbeidsavtale? Arbeidsmiljøloven om krav

  • lag reiserute på kart

    på ikonet med to piler kan du dessuten se deg rundt ved å bevege telefonen din, i stedet for å bruke fingeren på skjermen. For å legge til et

I Norge har det flere ganger blitt foreslått skyskrapere, men ingen har enda fått tillatelse til å bygge en skyskraper i Norge.